Colliers en hangers

Colliers en hangers voor dames zijn de manier om een outfit op te fleuren. Een mooie halsketting kan je nek prachtig benadrukken. Je kunt zowel een statement maken met een grote hanger met bijvoorbeeld een edelsteen, maar ook kiezen voor een meer minimalistische ketting om je look subtiel te houden. We verkopen verschillende soorten colliers en hangers, zodat er wat wils tussen zit voor elke vrouw. Je kunt kiezen voor het kopen van een losse hanger, maar mocht je daarbij nog een zilveren ketting willen, dan hebben wij ook mooie zilveren ball chain colliers te koop, zo maak je het helemaal af. Bij het maken van mijn colliers en hangers gebruik ik graag luxe materialen, zoals edelstenen en echt sterling zilver. Zo blijven de sieraden lang mooi, en kun je er een hele tijd van genieten.

Daarnaast worden de sieraden gemaakt door middel van een techniek dat “wire wrapping” heet. Hierbij wordt zilverdraad gewikkeld om de hanger om bijvoorbeeld een edelsteen eraan vast te maken. Dit zorgt voor een unieke look, aangezien dit nog nauwelijks in Nederland wordt gedaan!

 

Labradoriet Hangers

Labradoriet is een van mijn favoriete stenen, ik blíjf er naar kijken! Het heeft een labradorescentie, de betekenis achter zijn naam. De kristallen worden vaak gevonden met kleuren variërend van paars tot grijsblauw, groen, geel en bruin. Het mineraal heeft een parelachtige glans en sommige exemplaren hebben een schiller-effect. Het schiller-effect is een glanzende mix van kleuren door de interactie van licht in een mineraal. "Schiller", wat Duits is voor glanzen of twinkelen, beschrijft het effect van aventurescentie (optisch reflectie-effect) dat wordt veroorzaakt door licht dat weerkaatst door kleine minerale plaatjes in de edelsteen. Labradoriet straalt moed en mystiek uit. Neem een kijkje bij de Labradoriet hangers, en laat je ook betoveren!

 

Hangers met een verhaal

Bovendien kan een halsketting ook symbool staan voor een diepere betekenis of verhaal. Denk daarbij aan onze hangers gericht op moeders, met colliers die een baby in de baarmoeder laten zien. Een prachtig cadeau voor nieuwe moeders, maar ook voor Moederdag of vrouwen die een kindje verloren hebben.  Daarnaast verkopen we ook een hanger met een krul, voor iemand die iets goed heeft gedaan en wie je een hart onder de riem wil steken.

Zo hebben we nog meer halskettingen met een mooie betekenis, zoals een ketting met een of meerdere geboortestenen, of een hanger met initialen. Die kan van jezelf zijn, maar ook van je partner, beste vriendin of kinderen. Op die manier draag je je geliefden altijd bij je. Bovendien geloven sommige mensen dat het dragen van een geboortesteen geluk en bescherming kan bieden aan diegene die het draagt. Wie wil dat nu niet? Hoe dan ook geeft een edelsteen een prachtige finishing touch aan elke outfit.  

© 2013 - 2023 Atelier Blaauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel