Sorteer op

Stapelring

Deze sterling zilveren ringen zijn perfect om te stapelen, heel leuk dus om meerdere ringetjes cadeau te geven (aan jezelf en/ of iemand anders) en het is helemaal trendy op het moment! Zo kun je ringen laten maken met de initialen van jezelf, een geliefde of je kinderen. We hebben deze in de versie met twee initialen op de ring of één.

Zilveren Borstvoedingsring

Deze prachtige ringen heb ik gemaakt van sterling zilverdraad met een dikte van 1,8 mm en met een slagstempel sla ik de initialen in de ring. De lettertjes zijn 1,5 mm. We hebben ook een speciale borstvoedingsring, aan de ring zit 1 zilveren kraaltje en een gedraaide ovalen ringetje, het zilveren kraaltje en ringetje zitten los op de ring. Handig voor als je borstvoeding geeft, zo onthoud je heel makkelijk welke kant aan de beurt is door het ringetje aan die kant van de ring te doen. Natuurlijk kun je hem ook als antistress ring gebruiken.

Pareldraad Ringen

Hou je van een wat meer minimalistische stijl? Dan heb ik hier in de webshop ook zeker een hoop mooie keuzes ertussen zitten voor jou. Een prachtige ring gemaakt van sterling zilver pareldraad bijvoorbeeld. Pareldraad wordt zo genoemd omdat het allemaal ronde bolletjes van zilver aan elkaar zijn. Deze ring heb ik bewerkt met de hamer.

Ook kun je een prachtige glinsterende ring vinden, gemaakt van 1,5 mm dikke sterling zilverdraad. Nadat ik de ring gevormd en gesoldeerd heb, heb ik er met een hamer op geslagen waardoor er allemaal kleine vlakjes zijn ontstaan die erg mooi glanzen. Wil je de ringen niet los bestellen dan kun je ervoor kiezen om al een voor-gestapelde collectie te kiezen! 

© 2013 - 2023 Atelier Blaauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel