Sorteer op

Antistress ring

We kennen het allemaal wel, friemelen aan onze vingers omdat we nerveus zijn, om er  daarna achter te komen dat dit niet helemaal goed was voor je vinger.. Onze sterling zilveren antistressring biedt hier de beste oplossing voor! Aan dit bijzondere sieraad zitten zilveren kraaltjes los op de ring zodat je ze gemakkelijk heen en weer kunt schuiven wanneer je nerveus of gestrest bent. Op deze manier ben je niet je vingers pijn aan het doen, maar kun je gemakkelijk en snel aan de sterling zilveren kraaltjes van de ring zitten en ze heen en weer schuiven. Door aan de balletjes te draaien kom je uit je hoofd en meer in je gevoel, waardoor je meer rust gaat ervaren. En wie wil dat nu niet? Daardoor wordt de ring ook wel een anti-stress ring genoemd. Andere benamingen voor deze ringen zijn: Anxiety ringen of Fidget ringetjes.

De kraaltjes van de antistress ring 

Er is keuze uit 3 verschillende soorten kraaltjes. Zo hebben we de geribbelde kraaltjes, een leuke en minimalistische keuze maar toch nog met een statement. Daarnaast hebben we voor de perfecte minimalistische ring ook de keuze uit gladde sterling zilveren kraaltjes. Wil je nu echt voor iets bijzonders gaan dan heb ik de perfecte keuze: de bijzondere disco ring. Kraaltjes met facetjes die een mooie glinstering hebben; de facetten die dus ook op een disco bal te vinden zijn. Deze antistress ring is een heel bijzonder sieraad om te hebben dus!

Materiaal: Sterling zilver

Sieraden worden als cadeau ingepakt verzonden. Bestel je meerdere ringen en zijn het cadeau's? Geeft het dan aan in het opmerkingen veldje tijdens het bestellen, ik zorg er dan voor dat elke ring apart van elkaar wordt ingepakt, de sluitstisckers doe ik er dan los bij zodat je je bestelling nog kunt controleren zonder dat je de verpakking beschadigd.

Wat is sterling zilver/925 zilver?

925 zilver is hetzelfde als sterling zilver. Sterling zilver is de meest bekende legering zilver, dit is het zilver wat je ook bij de juwelier ziet liggen. Sterling zilver is de Engelse benaming en 925 zilver is de Nederlandse benaming. 
999 zilver is vaak te zacht, daarom wordt deze gemengd met andere metalen, vaak is dit koper. 925 zilver betekend dus dat het zilver voor 92,5% uit puur zilver bestaat en gemengd is met 7,5% aan ander metaal.

Ring Sieraad

Sieraden zijn een manier om jezelf uit te drukken, zo ook onze handgemaakte sterling zilveren ringen! Of nu zoekt naar een statement van een ring waarmee je indruk achter laat, of meer houdt van een simpele en elegante look; ik verkoop in mijn webshop verschillende stijlen ringen, uiteenlopend in stijlen en kleuren, zodat er voor elke vrouw een mooie ring tussen zit. Je kunt onze ringen op zichzelf of met elkaar dragen. 


Ringen zijn mooi om cadeau te krijgen: denk daarbij aan een verlovingsring of erfstuk van je familie. Ringen kunnen vaak symbool staan voor een bepaald moment of bepaalde herinnering. Geef een van onze handgemaakte ringen daarom bijvoorbeeld cadeau voor zo’n mooi moment. Een ring doet het altijd goed als cadeau. Daarentegen kun je een ring van ons ook zeker voor jezelf kopen en jezelf trakteren.

© 2013 - 2023 Atelier Blaauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel