De vijf sieraden trends van het najaar

De vijf sieraden trends van het najaar

Met welke sieraden maak je je outfit dit najaar af? De allerleukste trends van het najaar in de sieradenwereld lees je in dit artikel. 

 

Vijf keer sieraden trends van het najaar


Sieraden zijn accessoires die elke outfit naar een hoger level tillen, ze maken je outfit helemaal af. Of je kiest voor een minimalistisch sieraad of voor overdadig veel kettingen. Door sieraden te dragen zet je jezelf op een bepaalde manier neer. Als modeliefhebbers zijn er voor dit seizoen ook weer verschillende najaar trends waarmee je je outfit kunt afmaken. Welke trends kunnen we verwachten? Lees snel verder, want we hebben het voor je uitgezocht en je lees het in dit artikel. 

  

Parels zijn de beste vriendin van een vrouw 


Zoetwaterparels zie je dit najaar ontzettend veel terugkomen. Zoetwaterparel oorbellen of een parelmoer ketting past bij elke outfit. Ze maken elke outfit stijlvol en zoetwaterparels zorgen voor een klassieke look. In plaats van de grote parelkettingen zie je de parel nu minimalistischer terugkomen, dus in oorknopjes of hanger met een zoetwaterparel. Hierdoor oogt de parel chiquer. Je maakt je outfit af met deze oorstekers: confetti oorbellen met parel of sterling zilveren oorbellen met parels.
 

Gepersonaliseerde sieraden met geboortestenen


De geboortestenen zie je overal terugkomen. In zowel een ketting, ringen en in armbanden. Sieraden met een geboortesteen geven een persoonlijke touch en zijn daarnaast erg kleurrijk. De geboortesteen hoort bij de maand waarin je bent geboren, daardoor is deze steen voor iedereen persoonlijk. Je kunt hem daarom aan iemand cadeau geven of voor jezelf aanschaffen. Er zijn verschillende stenen, namelijk granaat, amethist, aquamarijn, diamant, smaragd, zoetwaterparel, robijn, peridoot, saffier, opaal, citrien en turkoois. Bij Atelier Blaauw shop je verschillende kettingen met stenen, bijvoorbeeld zilveren collier met vier geboorte edelstenen, Februari ketting met Amethist of Mei ketting met smaragd

 

Sterling zilver is terug! 


Zilver is het nieuwe goud dit najaar. Je ziet ze in alle vormen en groottes terugkomen. Zilveren ringen met edelsteen, zilveren creolen en zilveren ringen met initialen. Sterling zilver is tijdloos en is goed te combineren met sieraden van andere materialen. Combineer het met een edelsteen of een parel. Je hoeft ook niet veel sieraden om te hangen, bijvoorbeeld sterling zilver confetti oorbellen met hematiet of small sterling zilver gehamerde oorbellen

 

Minimalisme is de trend van het najaar 


Dit najaar mag het wel allemaal wat minder, dus kleinere creolen, minder kettingen, gemaakt van fijne materialen. Het basismetaal gold filled is er één die je veel terug gaat zien. Maar ook sterling silver. Minimalistische sieraden zijn subtiel, verfijnd en kan je goed combineren met andere sieraden.  

 

Hartjes zie je overal in het modebeeld terugkomen 


Een andere trend van je dit najaar die je gaat terugzien in het sieradenbeeld zijn hartjes. Op de catwalk zag je de rode hartjes aan de outfits worden toegevoegd, in je sieradencollectie kan je ook kiezen voor grote rode oorbellen. Maar je kunt het minimalistischer terug laten komen. Je ziet namelijk ook hartjes oorbellen terugkomen in het goud of zilver. Bestel ze hier in het goud of zilver. Doordat het minimalistische oorbellen zijn, combineer je ze gemakkelijk met elke outfit. 

 

Wil je ook meer accessoires aan je outfit toevoegen? Bestel dan vandaag nog je sieraden via de webshop van Atelier Blaauw.