Sorteer op

 

Wat Atelier Blaauw zo bijzonder maakt is dat de meeste sieraden zijn gemaakt met de wire wrap techniek. Deze techniek wordt in Nederland nauwelijks gebruikt en dat maakt het extra bijzonder. Toen ik net begon met sieraden maken wilde ik graag deze wire wrap techniek onder de knie krijgen. Ik heb ontzettend veel geoefend en het leverde uiteindelijk prachtige resultaten op. Met wire wrapping wordt de sterling zilverdraad gewikkeld om de edelsteen om deze vast te maken aan het sieraad. Deze speciale techniek zorgt voor een unieke look. Wil jij zeker weten dat niemand dezelfde oorbellen of ketting draagt als jij? Dan is een handgemaakte wire wrap sieraad echt iets voor jou.

 

Een zilveren draad is erg populair en wordt daarom ook vaker gebruikt, maar natuurlijk maak ik ook mooie sieraden met een 14k gold filled draad. Ik ben enorm gek op edelstenen en deze zul je ook heel veel terugvinden in mijn collectie. Naast dat edelstenen prachtige kleuren hebben, hebben ze vaak ook unieke betekenissen. Ben je wat spiritueel? Dan zijn deze wire wrap hangers echt iets voor jou!

 

Een Labradoriet edelsteen is een van de meest spirituele stenen, dit maakt deze steen ook zo bijzonder! Deze prachtige steen kan kleurloos zijn, maar ook grijs, wit of groen met gele, blauwe of groene glanzen erin. Het bijzondere is dat elke steen uniek is. Maar waarom is deze steen nou zo spiritueel? Labradoriet is een ontzettend sterke steen die jou beschermt tegen negatieve invloeden uit de omgeving. Bij het dragen van deze steen worden je angsten verminderd en je zelfvertrouwen neemt toe. Je kan deze steen bij je dragen als sieraad, maar ook wanneer je het in een ruimte plaatst beschermt het jou tegen negatieve energieën. 

 

Naast Labradoriet zijn er nog zoveel prachtige edelstenen met hun eigen bijzondere krachten. Mocht je wat minder spiritueel zijn is dat natuurlijk geen probleem. Gelukkig hebben de edelstenen zulke mooie kleuren en staan ze ook prachtig bij iedere soort outfit. Door de combinatie van de wire wrap techniek én de edelsteen zijn de hangers dubbel zo bijzonder!

 

© 2013 - 2023 Atelier Blaauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel