Sorteer op

Wat zijn 14k rose gold filled oorbellen?

14k gold fill houdt in dat er door middel van hitte en druk een vrij dikke laag 14-karaats goud wordt aangebracht op een basismetaal. Dit basismateriaal bestaat meestal uit bijvoorbeeld koper of messing. Het is een strikt gereguleerd proces waarbij meerdere lagen massief 14-karaats goud met extreme hitte onder druk worden verbonden over een kern van hoogwaardig juweliersmessing, wat resulteert in een duurzaam product van echt goud van hoge kwaliteit.

Is "gold-filled" hetzelfde als "gold-fill"?

Ja, dat is hetzelfde. De termen worden vaak door elkaar gebruikt, hoewel officieel de voorkeur wordt gegeven aan "gold-filled". Ook als er geen indicatie is van karaat (dwz 14k goud gevuld of 10k goud gevuld), kun je aannemen dat "met goud gevuld" betekent 14k goud gevuld.

Is 14k rose gold filled anders?

Als je 'rose gold filled' ziet, kun je ervan uitgaan dat ik '14k rose gold filled' bedoel in plaats van geel goud. Het verschil zit hem alleen in de kleur, niet in de kwaliteit of duurzaamheid. Zowel 14-karaats geelgoud als 14-karaats roségoudlegeringen bevatten dezelfde hoeveelheid 14-karaats massief goud. Het is de combinatie van metalen die aan het pure 24-karaats goud worden toegevoegd die de kleur verandert - het puur gouden deel is constant. Hierom zijn 14k gold filled oorbellen dan ook een fantastisch alternatief voor puur goud. Bovendien is het vele malen goedkoper en is de kwaliteit fantastisch! Zo kun je lang genieten van je oorbellen.

© 2013 - 2023 Atelier Blaauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel