Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Minimalistische oorbellen

Minimalistische oorbellen zijn al een tijdje helemaal in, het mooie van minimalistische oorbellen is ook dat ze vaak makkelijk te combineren zijn met andere sieraden. De minimalistische oorbellen worden door mij met de hand gesmeed van sterling zilver. Je kunt minimalistische oorbellen in je eerste oorgaatje doen voor een subtiele elegante touch, maar als je meerdere gaatjes in je oor hebt kun je de minimalistische oorbellen ook in je tweede of derde oorgaatje doen.

 

Sterling zilver en Gold filled

De minimalistische oorbellen maak ik met de hand van sterling zilver of 14k gold filled. Sterling zilver bestaat voor 92,5% uit zilver en de rest vaak uit koper. Dit is hetzelfde zilver wat je ook vind bij de juwelier, 925 zilver koop ik ook in bij de groothandel voor goudsmeders, zodat je weet dat je een kwalitatief goed product ontvangt.

14k gold fill is een fantastisch materiaal voor mensen die van goud houden, ook hier vind je veel minimalistische oorbellen in 14k gold fill. Zie je minimalistische oorbellen wel in het 925 zilver maar niet in het goud? Stuur me dan een bericht, vaak kan ik de minimalistische oorbellen ook maken met 14k gold fill. 14k gold fill bestaat voor 5% uit puur goud met een andere metalen binnenkern (vaak koper), het pure 14k goud wordt door hitte en druk in laagjes op het andere metaal geperst. De minimale dikte van het goud bedraagt 1/20 van het totaalgewicht, een fantastisch product vind ik omdat het kwalitatief een top product is in tegenstelling tot bijvoorbeeld gold plated. Gold plated heeft een heel dun laagje wat er vrij snel weer afslijt. 14k gold fill gaat bij juist gebruik een levenlang mee, zo heb je betaalbare kwalitatief uitstekende minimalistische oorbellen.

© 2013 - 2021 Atelier Blaauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel