Sorteer op

Colliers en hangers labradoriet 

Labradoriet is een edelsteen die verschillende kleuren kan hebben, zoals groen, blauw, wit, grijs, of het kan zelfs kleurloos zijn. Spectroliet is een donkere Labradoriet soort. Deze is doorschijnend of kan zelfs doorzichtig zijn. Deze steen is een beschermende en sterke edelsteen. 

Betekenis labradoriet edelsteen

Deze mooie, spirituele edelsteen beschermt jouw aura tegen negatieve energieën om je heen. Ook voorkomt labradoriet dat anderen jouw positieve energieën van je afnemen. Bij het dragen van deze steen krijg je een boost aan zelfvertrouwen en je angsten nemen af. Er wordt ook gezegd dat labradoriet je doorzettingsvermogen geeft. Labradoriet stimuleert je creativiteit en fantasieën, en kan je helpen om nieuwe ideeën te ontwikkelen. De steen heeft een kalmerende werking en helpt bij menstruele klachten, reuma en verkoudheid. 

Hoe kun je labradoriet gebruiken?

Vaak wordt labradoriet gedragen als een ketting, maar je kunt deze steen ook plaatsen in een ruimte om negatieve energieën tegen te gaan. Maar wanneer jij deze ketting altijd bij je draagt, zal hij jou altijd beschermen.

Emotioneel
Op emotioneel gebied kan labradoriet helpen om onbewuste herinneringen en patronen naar boven te halen. Hierdoor raak je je weer bewust van de overtuigingen en ideeën die ten grondslag liggen aan jouw situatie. 

Lichamelijk
Op lichamelijk gebied kan labradoriet helpen bij het helen van lichamelijke klachten. Labradoriet heeft een kalmerende werking en helpt bij menstruele klachten, reuma en verkoudheid. 

Spiritueel
Op spiritueel gebied helpt labradoriet bij het verbinden met de geestelijke werelden. Het versterkt je intuïtief vermogen en geeft je kracht. Labradoriet is de ideale edelsteen om te dienen als beschermer. 

Ben je wat minder spiritueel, geen probleem! Gelukkig is de steen ook erg mooi. 

Bij het maken van deze sieraden gebruik ik de wire wrapping techniek. Met wire wrapping wordt de sterling zilverdraad om de edelsteen heen gewikkeld om deze zo vast te maken aan het sieraad. Dit zorgt voor een bijzondere maar unieke look. 

Metafysische eigenschappen Labradoriet

  • Sterrenbeeld: Leeuw, Schorpioen en Boogschutter
  • Element: Wind
  • Chakra: alle (afhankelijk van de kleur) 
© 2013 - 2023 Atelier Blaauw | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel